Setmanari d'informació local - 138 anys

Renuncia la regidora de Cultura, Fires i Festes de Llucmajor Adelina Gutiérrez

10130
Última Hora

La regidora de Cultura, Fires i Festes de l’Ajuntament de Llucmajor, Adelina Gutiérrez (MÉS per Mallorca) ha presentat aquest dilluns la seva renuncia al càrrec «per motius personals» després de dos anys de gestió com a integrant de l’equip de govern (PSOE - MÉS - El PI).

En el seu acomiadament, Gutiérrez destaca que «han estat gairebé dos anys de feina molt intensa i enriquidora, de la qual em sent molt orgullosa». D’entre les iniciatives i projectes que ha dut endavant destaca l’agenda cultural «amb un augment de la categoria i del nombre de representacions teatrals i espectacles musicals per a tots els públics, exposicions, conferències, presentacions de llibres... que han fet que les visites al Claustre de Sant Bonaventura s’hagin incrementat considerablement».

A banda de les Fires i Festes, s’ha estret la col·laboració amb la Fundació Toni Catany i ha impulsat «un projecte de gran envergadura com ha estat la revitalització, l’ordenació i el trasllat de l’arxiu històric de Llucmajor».

Adelina Gutiérrez vol agrair la tasca de «l’equip de treballadors, reduït però molt eficient, que en tot moment ha sabut donar resposta als reptes de cada dia”. Fa referència a «conserges, auxiliars, bibliotecaris, tècnica, encarregat, brigada de festes i servei de neteja i als que puntualment han fet que aquesta regidoria anés endavant».

REACCIONS

Qui ha estat batle de Llucmajor aquests dos primers anys de legislatura i company de partit de Gutiérrez, Jaume Tomàs (MÉS per Mallorca), lamenta la marxa de la regidora: «Em sap greu perquè hem tengut una molt bona regidora de Cultura però ella troba que el seu cicle ha acabat i acceptam la seva decisió. Ha muntat un departament de cultura amb activitats com mai havíem tengut a Llucmajor».

En la mateixa línia, el batle de Llucmajor, Bernadí Vives (El PI) afegeix que «és una llàstima que per circumstàncies personals n’Adelina no pugui culminar la seva tasca encomiable perquè la veritat és que ha fet una gran feina i ha donat un gir total a l’aspecte cultural de Llucmajor. Segur que la persona que la substitueixi seguirà amb la seva mateixa línia de feina».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.