Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI denuncia la «passivitat irresponsable» de Cort amb la venda ambulant

10072
Europa Press

El PI Palma ha denunciat aquest divendres la «passivitat irresponsable» de l'Ajuntament amb la venda ambulant il·legal, i ha criticat a l'equip de govern que encara no tengui elaborada una ordenança municipal específica al respecte. A més, el portaveu del Grup Parlamentari, Jaume Font, demanarà en el ple a la presidenta del Govern, Francina Armengol, per aquest assumpte.

Així ho ha informat el PI en un comunicat en el qual protesta per la proliferació de la venda ambulant il·legal «amb la passivitat de les autoritats».

El grup municipal d'El PI ha criticat «que es plantegi suprimir la prohibició de la venda ambulant de l'ordenança pública sense tenir prevista cap actuació alternativa».

«El petit i mitjà comerç de Palma paga els seus imposts i pateix la manca d'actuacions i sancions contra la competència deslleial», ha recordat.

El partit també ha incidit que, segons dades dels representants del comerç «hi ha aproximadament mil punts de venda ambulant il·legal instal·lats, diàriament, als principals carrers de Palma on el lloguer comercial pot arribar a superar els 15.000 euros mensuals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.