Setmanari d'informació local - 138 anys

Pollença i Medi Ambient posen en marxa el procés d'obertura del camí de Ternelles

10066
L'Ajuntament de Pollença i la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca han començat a treballar per garantir el dret de pas pel camí de Ternelles.

L'Ajuntament de Pollença i la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca han començat a treballar per garantir el dret de pas pel camí de Ternelles, després de la sentència del Tribunal Suprem que obliga a aquest consistori a adaptar la seva normativa urbanística al Pla d'Ordenació de Recursos Naturals (PORN) de la Serra de Tramuntana.

Segons ha informat el Govern, ambdues administracions han començat a fer feina per executar la sentència i assegurar el trànsit de persones per aquesta zona, amb prescripcions ambientals, en virtut de la disposició transitòria tercera de la LECO, la Llei per a la conservació dels espais de rellevància ambiental segons la redacció establerta en la Llei 12/2016, del 17 d'agost, d'avaluació d'impacte ambiental de les Balears, que permet que l'accés al domini públic maritimoterrestre a través de zones d'exclusió sigui autoritzable cas per cas.

D'aquesta manera, mentre l'Ajuntament no s'adapta al PORN s'assegura la connotació ambiental en el dret de pas per aquesta zona. Ara, no obstant això, fa falta que ambdues administracions vehiculin com es duen a terme aquestes autoritzacions. Per això ja s'ha mantengut una primera reunió entre representants del consistori de Pollença, encapçalats pel batle, Miquel Àngel March i el regidor d'Urbanisme, Tomeu Cifre, i el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat del Govern, Miquel Mir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.