Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern restringeix el pas als vehicles més enllà de l'aparcament del Parc Natural de Llevant

10064
Parc Natural de Llevant.

Aquesta setmana el pas de vehicles més enllà de l’aparcament del Parc Natural de Llevant ha quedat restringit; només hi podran circular els vehicles autoritzats. La mesura s’ha pres després que s’hagi constatat any rere any que, en dies puntuals,   els visitants utilitzaven els tres camins que surten des d’aquest punt per estacionar-hi ocupant un dels sentits, amb la qual cosa es posava en risc la seguretat, segons han indiciat des del Govern.

En aquesta línia, han assenyalat que aquesta pràctica pot impedir el pas als vehicles que han d’atendre emergències (com un rescat de muntanya o un incendi forestal) fet pel qual s’ha decidit senyalitzar amb cadenes baixes la prohibició de circular, de manera temporal i només en dies de gran afluència, fins que se cerqui una solució més integrada en el paisatge. Segons han detallat, aquestes cadenes no impedeixen el pas dels vianants, les bicicletes ni leds persones amb discapacitat, tot i que el Parc no hi està adaptat, motiu pel qual, segons han informat des del Govern, es preveu començar enguany les tasques d’adaptació dels accessos i un itinerari de descoberta de la natura.

«
Per evitar aglomeracions i embossos i oferir aparcament regulat al màxim nombre d’usuaris possible», el Govern ha assenyalat que la zona de l’aparcament s’ha començat a reordenar per deixar lliure el caminal per a vianants i alhora poder donar cabuda a prop de 70 vehicles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.