Setmanari d'informació local - 138 anys

Les terrasses del Born de Palma s’integraran en la 35 edició de la Fira del Llibre

10054

La trenta-cinquena edició de la Fira del Llibre se celebrarà a Palma del 26 de maig al 4 de juny. La novetat d’enguany és l’acord al que han arribat el Gremi de Llibreters de Mallorca, organitzador de la fira, i els empresaris de restauració del Born, pel que les terrasses que habitualment es troben al passeig s’integraran al recinte firal.

Per donar compte d'aquest acord aquest matí s’ha celebrat una roda de premsa a l'ajuntament amb la presència d’Aurora Jhardi, tinent de batle de Funció Pública i Govern Interior de l'Ajuntament de Palma; Mika Ferrer, portaveu de les terrasses del Born; Maria Barceló, presidenta del Gremi de Llibreters; i Lola Fernández, membre del Gremi de Llibreters i responsable de la Fira del Llibre 2017.

Barceló ha destacat que aquesta «és una primera passa per a que la Fira del Llibre arribi a ser una fira aglutinadora en la que tothom es senti partícip» i ha agraït a l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma la seva empenta a l’hora de posar la base per a que «es donàs aquest acostament entre els diferents sectors». En aquest punt, la regidora Jhardi ha subratllat que des de Cort «es tractarà així mateix de propiciar un conveni que suposi la consolidació definitiva de la Fira del Llibre al Born, el seu enclavament natural».

Per la seva banda, el portaveu de les terrasses, Mika Ferrer, ha afirmat que «els empresaris del Born estam contentíssims de poder fer la nostra aportació a un esdeveniment tan important com és la Fira del Llibre». També ha agraït l’esforç del Gremi de Llibreters per configurar el recorregut de la Fira de manera que integri a tothom, així com reduir els dies de muntatge i desmuntatge al màxim.

Lola Fernàndez, responsable de la Fira del Llibre 2017, ha confirmat que el número de casetes d’enguany serà el mateix que el de l’any passat, 43, i que l'horari també es mantindrà de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.