Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort realitzarà una campanya per prevenir plagues a 10 barris de Palma

10040

El servei de desratització i desinsectació de l'Ajuntament de Palma durà a terme tractaments preventius al clavegueram de diferents zones de deu barris de la ciutat durant aquest mes de maig.

Segons ha informat Cort en un comunicat, dos equips duran a terme accions preventives en el clavegueram dels barris de Rafal Vell, Son Fortesa (Nord i Sud), Son Cladera, Son Rul·lan, Mare de Déu de Lluc, Els Hostalets, Pere Garau, Son Gotleu, Can Capes i Son Canals.

El consistori ha recordat que durant el primer trimestre de l'any es va efectuar un tractament complet als els barris de Platja de Palma que ara es complementa amb accions al districte de Llevant, de manera que durant l'any s'actua en tota la ciutat. Així mateix, durant el primer trimestre de l'any s'han efectuat tasques de revisió i control de plagues en 58 centres educatius de Palma.

L'àrea de Salut i Consum recomana els agents privats d'aquestes zones de Palma -veïns i propietaris de establiments- que, en cas de preveure accions en matèria de prevenció de plagues, aprofitin per efectuar-les durant aquests mesos ja que «una acció coordinada amb la de l'Ajuntament ajuda a ser més efectiu en la lluita contra les plagues de paneroles, rates i altres insectes». Així mateix, des de l'àrea recorden que la feina de prevenció ajuda a protegir la salut de la població i a prevenir la transmissió de malalties que es propaguen a la població.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.