Setmanari d'informació local - 138 anys

El canvi climàtic ja afecta a les Balears, segons han alertat els científics

10030
Els científics alerten del canvi climàtic a les Balears.

Els científics han alertat que el canvi climàtic ja comença a afectar les Balears i que augmentarà durant els pròxims 50 anys, amb greu onades de calor, platges anegades per la mar o aigua de la Mediterrània de color verd. Amb tot, el Govern presentarà pròximament l'esborrany de la llei que s'aprovarà per intentar lluitar contra aquesta situació.
Així ho han informat aquest dimarts els informatius d'IB3 després que la ràdio dependent del mateix ens públic hagi recollit que la intenció del Govern és «premiar» els particulars i empreses més «verdes» o menys nocives amb el medi ambient.

Segons ha anunciat IB3 aquesta setmana, la llei de canvi climàtic contempla eliminar totes les emissions de CO2 l'any 2050, tan pel que fa al transport com per la generació d'energia. Actualment, les Balears es troba en una de les pitjors posicions en matèria de renovables: només suposen el 2% de l'energia que es genera. En aquest sentit, segons el director general d'Energia i Canvi Climàtic, Joan Groizard, «a les Balears haurem d'anar tancant les centrals tèrmiques de cara al 2050», tal com ha informat el portal d'IB3 notícies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.