Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna la Jane's Walk Palma amb 12 rutes que reivindicaran la recuperació de l'espai públic

10022

La Jane's Walk Palma ha tancat el seu programa per a la segona edició, que se celebrarà del 5 al 7 de maig, amb un total de 12 rutes per la ciutat. Així, reivindicaran la recuperació de l'espai públic per als ciutadans.

Com a novetats, al barri de la Soledat i els casals històrics tancats de Palma -Can Oli, Can Serra i Can Weyler-, s'uneixen a la segona edició, segons han explicat des de l'organització de l'esdeveniment. Les rutes seran gratuïtes i seran guiades per ciutadans voluntaris.

Es tracta d'un esdeveniment que se celebra a més de 200 ciutats de tot el món i que té com a objectiu reflexionar sobre el model de ciutat i reivindicar la recuperació de l'espai públic.

La primera edició d'aquesta iniciativa inspirada en les idees de l'activista i periodista nord-americà Jane Jacobs va aplegar 500 persones l'any passat a Palma. La finalitat és posar en contacte els veïns dels diferents barris de la ciutat, redescobrir les àrees més perifèriques i donar veu als col·lectius més silenciats.

La senda de l'oli, la gentrificació, la visió del ciclista urbà o la Palma corrupta són altres dels temes que protagonitzaran els recorreguts d'aquesta nova edició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.