Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca debatrà si es constitueix com a partit polític

10010

MÉS per Menorca debatrà al seu congrés previst pel 20 i 21 de maig si l'actual coalició electoral s'inscriu com a nova formació política en el registre de partits, tal com es desprèn dels documents de treball que es debatran durant la trobada que se celebrarà a es Mercadal.

«Prenem la decisió de fer un pas més per enfortir la nostra presència en la societat menorquina amb una nova organització més àgil, estructurada i perdurable en el temps», assenyalen des de MÉS per Menorca en aquests documents.

D'aquesta manera, els partits PSM, IniciativaVerds Menorca-Equo i Esquerra Republicana que donen suport a MÉS per Menorca acordaran ratificar el seu compromís amb la formació, encara que mantindran la seva independència política i jurídica.

«La intenció és anar més enllà d'una fórmula electoral i l'opció que respecta la pluralitat i la continuïtat de les forces polítiques que inicialment varen impulsar MÉS per Menorca és la d'un partit instrumental», han assenyalat.

Aquesta fórmula permet també tenir l'estructura legal necessària per donar garanties jurídiques a la formació i als militants que formen part d'ella sense les traves, les limitacions i la precarietat que suposa la mera coalició electoral», han declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.