Setmanari d'informació local - 138 anys

Valtonyc realitza tres actuacions a diferents pobles de Catalunya en el marc dels actes de Sant Jordi

10002
Museu de Pintura de Sant Pol.

Convidat per l'Associació de Literatura Activa amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, el raper mallorquí Josep Valtonyc va participar en una sèrie d'actes prevists per la diada de Sant Jordi a Catalunya. Així ho ha informat aquest dimarts el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Mentre fa uns dies, Valtonyc denunciava a través de les xarxes socials que li havien vetat dues de les xerrades programades a dos centres de Mallorca, el raper va realitzar en una mateixa jornada, tres actuacions a l'Alt Maresme, Catalunya. Concretament, a l'institut Font del Ferro de Palafolls, a l'institut Ramon Turró de Malgrat de Mar i al Museu de Pintura de Sant Pol.

Així, des de la Generalitat informen que l'objectiu que Valtonyc cantés davant d'un públic d'estudiants de secundària era «fer conèixer un model de rap en català, i alhora fer veure que la improvisació inherent a aquest tipus de composicions està emparentada amb la tradició del glosat mallorquí». «El raper mallorquí va exhibir la capacitat d'electritzar el públic des del primer moment», afegeixen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.