Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya d'Emaya 'Estrenam contenidors, estrenam històries' fa una crida al civisme i la col·laboració amb el medi ambient

9992
'Estrenam contenidors, estrenam històries'.

Emaya ha presentat la campanya 'Estrenam contenidors, estrenam històries' amb la qual pretén fer una crida al civisme i a la col·laboració en la recollida selectiva, amb motiu de la renovació dels contenidors a Palma.

La iniciativa, finançada per Ecoembes, consta d'un espot publicitari, cartells, tascons radiofònics i fulletons que es distribuiran en el marc del programa d'educació i informació ambiental d'Emaya.

Segons han explicat des de Cort, aquest dimarts s'han projectat al Cinema Ciutat els anuncis i el 'making off' del rodatge, al qual han assistit el batle de Palma, José Hila, i la presidenta d'Emaya, Neus Truyol.

«L'estratègia de comunicació s'ha fonamentat en l'optimisme i la creativitat alhora que és propera i innovadora», han assenyalat. La finalitat de la iniciativa és transmetre un canvi d'actitud en benefici del ben comú i del medi ambient. Per a la realització del projecte, que compta amb música i lletra original i una coreografia, s'han implicat unes 40 persones. L'anunci s'emetrà a partir d'aquest dimarts a la televisió.

D'altra banda, l'equip d'educació ambiental d'Emaya recorrerà els barris on es canvien els contenidors per informar els ciutadans al carrer, instal·lant punts informatius i contactant amb les associacions de veïnats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.