Setmanari d'informació local - 138 anys

Tur demana pels acords entre el Govern i Cort en relació als descomptes en transport per als menorquins, eivissencs i formenterers

9984

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha assegurat que «l'ideal» seria establir a Palma un sistema tarifari integrat que no discrimini entre residents i no residents a l'hora d'utilitzar el transport de la ciutat i ha indicat que estan treballant perquè «sigui possible» en aquesta legislatura.

Així ha respost la consellera a la diputada de GentxFormentera, Sílvia Tur, qui s'ha interessat per conèixer en quin punt es troben els acords econòmics entre el Govern i l'Ajuntament de Palma per fer efectius els descomptes en transport públic al qual tenen dret els residents de Menorca, Eivissa i Formentera per traslladar-se des del port i l'Aeroport de Palma fins al centre.

Respecte a això, Tur ha demanat que en un termini màxim de «dos o tres mesos» siguin efectius els abonaments reconeguts en la Llei de Capitalitat per pal·liar els problemes de doble i triple insularitat de les illes. Tot i això, la consellera ha explicat que encara estan treballant en això i ha indicat que s'hauran d'establir convenis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.