Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «80 anys després, a Palma, hi tornarà haver un batle republicà»

9972

El tinent de batle de Model de Ciutat de Palma, Antoni Noguera, ha indicat en un acte amb 300 militants de MÉS per Mallorca, celebrat aquest dilluns en l'ermita de Campanet amb motiu del Dia del Treballador, que «80 anys després, a Palma, hi tornarà a haver un batle republicà».

A més, el futur batles de Palma ha assenyalat que MÉS per Mallorca és «una eina imprescindible de transformació» i ha assegurat que és «l'única opció per donar poder a un país que es diu Balears».

Igualment, Noguera ha ressaltat que per construir una Palma alternativa, moderna, europea i, sobretot, d'esquerres fan falta «polítiques valentes». En aquest sentit, ha coincidit amb el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, qui ha defensat el treball fet des de la formació ecosobiranista «sense por de perjudicar les persones que solament pensen a obtenir beneficis propis i no volen protegir el territori».

Per la seva banda, el vicepresident del Govern, Biel Barceló també ha aprofitat per reivindicar el projecte. «No hem de perdre de vista el bon treball que fa la militància i també els càrrecs i que permet treure endavant molts projectes».

Finalment, la coordinadora de la formació Bel Busquets ha destacat que la «força» de MÉS per Mallorca és la seva militància. «Amb el seu compromís és possible tirar endavant el projecte de construir unes Illes més sobiranes, més socials i més sostenibles», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.