Setmanari d'informació local - 138 anys

Rafel Crespí (UIB): «El cas Minerval s’ha resolt pensant en les pròximes eleccions a la universitat»

9914
UIB.

El catedràtic Rafel Crespí, aspirant a candidat a rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha assenyalat aquest divendres que en relació al cas Minerval «el rector i el Consell de direcció han actuat amb passivitat i a destemps» i pensant en les pròximes eleccions que s'han de realitzar a la universitat.

Entre altres assumptes, ha dit que «sense entrar en el procés de la recerca judicial», les actuacions conegudes dels dos catedràtics «són èticament intolerables i moralment reprovables».

Així mateix, ha assenyalat que la denúncia a la Fiscalia la «va efectuar a títol personal la presidenta» del Consell Social i, per tant, «no la va fer la UI
 i que durant aquest mandat es «rebren denúncies per escrit i no han demostrat que les hagin investigat». «Emparar-se en la impossibilitat de fer públiques les recerques internes vulnera el dret a la informació, essencial en aquests moments», ha dit.

A més, ha plantejat que la crisi ha estat gestionada «pensant més en el proper procés electoral universitari, amb múltiples reunions internes, que no en la transparència i la responsabilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.