Setmanari d'informació local - 138 anys

Medi Ambient dóna el vistiplau al projecte de demolició dels establiments d’es Trenc

9886
Medi Ambient dóna el vistiplau al projecte de demolició dels establiments d’Es Trenc.

La direcció general d'Espais Naturals i Biodiversitat de la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca ha donat el vistiplau al projecte de demolició de sis bars d'obra que hi havia a peu d’arena a la platja natural d'es Trenc-Salobrar de Campos.

Segons la normativa, l’Ajuntament de Campos s’haurà d’encarregar de tomar els establiments. Una vegada estudiades les possibles afeccions als espais de rellevància ambiental que causaria la demolició, s'ha previst l'enderrocament dels sis establiments amb maquinària de talla reduïda, que no provoca renous ni vibracions, i la generació de 747,85 tones de diferents tipus de residus que seran transportats i gestionats fora de l'espai de rellevància ambiental.

Així, una vegada derrocats els espais lliures i esplanades s'hauran de restaurar
com en el seu estat anterior a la construcció i el material destinat a restaurar les superfícies de terreny natural només podrà ser arena sense vegetació.

D'altra banda la Direcció general recomana dur a terme les obres fora de l'època de reproducció de la major part d'aus silvestres (de març a juny) i en cas contrari s'hauran d'aplicar les mesures preventives específiques per a la fauna ja previstes en el projecte de l'Ajuntament de Campos, que estima unes tres setmanes per dur a terme les tasques de demolició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.