Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fira del Llibre de Bolonya quadruplica l'interès internacional per la literatura en català

9804

La presència de Catalunya i les Balears a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya com a convidats d'honor «ha suposat un salt endavant» per a l'Institut Ramon Llull, que ha quadruplicat les cites amb agències i editorials internacionals respecte a la fira de l'any anterior.

Segons ha informat l'Institut Ramon Llull en un comunicat, els tècnics han celebrat 125 reunions amb representants editorials de 32 països diferents, de les quals més de la meitat han estat amb editorials que no coneixen els serveis de l'IRL.

S'han produït trobades majoritàriament amb França -19-, Itàlia -13- i Regne Unit -13-, però també amb els EUA, Xina, Índia, Turquia i Argentina, entre d'altres.

Aquestes trobades serveixen per donar a conèixer el panorama de la literatura infantil i juvenil en català i també les ajudes de l'IRL per a la traducció i il·lustració d'obres.

A més d'aquestes cites, se sumen les 40 mantengudes per les editorials catalanes, de les balears i valencianes -respecte a les 9 de l'any passat-, i s'ha constatat l'augment de l'interès dels agents internacionals arran de la invitació de la Fira.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.