Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB demana «prudència» a l’Ajuntament d’Artà sobre la delimitació de la Illeta del Molí d’en Regalat

9790
El GOB demana «prudència» a l’Ajuntament d’Artà sobre la delimitació de la Illeta Molí d’en Regalat.

El Grup balear d'Ornitologia (GOB) ha recordat a l'Ajuntament d'Artà que el tema de la delimitació de la Illeta del Molí d'en Regalat està pendent de resolució per part de la justícia i, per aquest motiu, ha demanat al Consistori que «no doni cap pas» fins que hi hagi sentència ferma. En aquest sentit, el grup ecologista ha considerat «poc assenyat» que l'Ajuntament pretengui incorporar a les seves normes subsidiàries una delimitació del Ministeri que ha estat recorreguda en els jutjats per part de la promotora.

«
Les conseqüències urbanístiques de la resolució del recurs són bastant importants com perquè l'Ajuntament actuï amb prudència davant la possibilitat que la Illeta s'acabi urbanitzant tota o en part», han dit. Des del GOB han considerat que el Consistori ha de valorar totes les possibilitats per garantir la protecció del 100 per cent de la zona davant la urbanització i edificació de 18 xalets.

El 22 de juny de 2016 el Ministeri espanyol d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient va aprovar i va notificar a l'entitat ecologista la resolució definitiva de la modificació de la ribera de la mar i modificació del límit de la zona de servitud de protecció. Així, el Ministeri espanyol, va resoldre aprovar la modificació de la zona de servitud a 100 metres. No obstant això, la promotora va presentar un recurs contra l'aprovació d'aquesta Ordre Ministerial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.