Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Govern acorda la revisió d'ofici de les subvencions electorals del PP a les eleccions de 2007

9708

El Consell de Govern ha acordat aquest divendres iniciar un procediment de revisió d'ofici de la nul·litat de ple dret a les subvencions electorals del PP en els comicis autonòmics de l'any 2007, per reclamar al partit més de 153.000 euros.

Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Pilar Costa, durant la roda de premsa posterior al Consell, en què ha assenyalat que la revisió de l'acord ha d'incloure la devolució d'aquesta quantitat més els interessos corresponents.

A més, atès que l'acte d'aprovació de les subvencions és un acord del Consell de Govern, serà necessari un dictamen del Consell Consultiu, preceptiu i vinculant. L'acord també serà notificat al PP com a part interessada.

D'altra banda, el Consell de Govern també ha acordat demanar al Parlament que al seu torn sol·liciti a la Sindicatura de Comptes la revisió dels comptes electorals del PP a les eleccions de 2003 davant la sentència que condemnava l'administrador de la candidatura del PP, Fernando Areal.

Segons ha explicat Costa, tot i que els fets han prescrit des del punt de vista penal, des del punt de vista administratiu no prescriu la nul·litat de ple dret de l'acte que atorgava la subvenció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.