Setmanari d'informació local - 138 anys

Un cicle de conferències sobre les Illes a Barcelona serà una «porta oberta» a la seva realitat

9696
Un cicle de conferències sobre les Illes a Barcelona serà una «porta oberta» a la seva realitat.

La Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) ha organitzat un cicle de conferències sobre les Illes Balears que tendrà lloc a l'Espai Mallorca de Barcelona els pròxims dies 21 i 27 d'abril i 4 i 11 de maig.

El cicle anomenat ?Coneguem les Illes Balears?«pretén ser una porta oberta a la realitat de les Balears», han assenyalat des de l?organització. L?acte comptarà amb quatre conferències que tractaran temes diferents cadascuna: llengua i cultura, història, economia i societat i política.

L'any passat la FOLC ja va organitzar un cicle de conferències sobre el País Valencià amb el mateix format. Des de la FOLC asseguren que la idea és dedicar un cicle a cadascun dels territoris de parla catalana obtenint, així, una aproximació a la realitat del conjunt dels Països Catalans. La primera conferència del cicle d'enguany serà aquest divendres dia 21 d'abril a les 19:30 hores amb el títol ?La llengua i la cultura a les Illes Balears? a càrrec de Bernat Joan, Sociolingüista, catedràtic de llengua i literatura catalanes i escriptor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.