Setmanari d'informació local - 138 anys

FAPA reitera el seu «ferm» compromís en contra de les botellades

9692
La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes ha mostrat aquest dijous el seu compromís «ferm» en contra de les botellades.

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes ha mostrat aquest dijous el seu compromís «ferm» en contra de les botellades. Davant les iniciatives d'alguns ajuntaments per fer front a les botellades durant les seves festes, o la jornada per debatre aquest tema proposat per l'Ajuntament de Sóller, la federació ha recalcat que «el canvi de model d'oci dels joves només es canviarà si actuam junts i coordinats».

En un comunicat, FAPA ha assenyalat que, a causa del protagonisme que té el consum d'alcohol a l'oci de molts joves, els pares i mares continuen reclamant «que es consideri aquest com un problema de salut per als joves, molts menors d'edat, i que tota la societat, incloses famílies i administracions, sigui coherent i elimini tota promoció d'aquest consum durant les festes populars i altres esdeveniments».

De la mateixa manera, també han apuntat al fet que és necessari que «tots els implicats facem feina de manera coordinada per arribar a solucions reals». Des de la Federació, i en la línia de feina en prevenció que es duu a terme des de fa anys amb el programa Fery, conjuntament amb altres entitats, han reiterat «l'oferiment que ja feren a l'Assemblea de batles i batlesses de Mallorca el passat 26 d'octubre, del nostre suport i compromís, assumint la nostra part de responsabilitat com a famílies en la salut i l'educació dels nostres fills».

En aquesta línia, els pròxims dies 12 i 13 de maig al Liceu de Marratxí, FAPA Mallorca celebrarà el V taller Fery, taller pràctic d'apoderament i capacitació de les juntes de les associacions, «ja que consideram que aquestes són la clau per gestionar les nostres organitzacions i necessiten eines per fer realitat un canvi social significatiu». «Estem fent feina en prevenció i preparant-nos per treballar en xarxa i necessitam que els nostres batles i batlesses ens tenguin presents», han postil·lat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.