Setmanari d'informació local - 138 anys

El Comitè d'Empresa de Trablisa a l'Aeroport denuncia «represàlies» per part de l'empresa per les seves protestes

9680
trablisa.es

El Comitè d'Empresa de Trablisa a l'Aeroport de Palma ha assegurat aquest dijous que s'han produït «represàlies» per part de l'empresa «contra tots els representants legals dels treballadors» i, per això, ha sol·licitat la intervenció «urgent» de la Inspecció de treball.

En un comunicat conjunt signat per USO, CSIF, UNT, Alternativa Sindical, CCOO i UGT expliquen que aquestes represàlies s'estan prenent «sense cap dubte» per la seva intervenció en la manifestació contra la precarietat laboral del passat dia 11 d'abril.

D'aquesta manera, expliquen que la primera mesura ha estat traslladar els representants «a llocs de menor importància on els incompliments no es donen a causa de l'escassa afluència de passatgers».

Segons diuen, l'únic que es pretén és que els representants no siguin testimonis de «la relaxació de les normes de seguretat per tal de facilitar el major nombre de pas de passatgers».

Així, el Comitè d'Empresa ha sol·licitat l'actuació urgent de la Inspecció de Treball perquè requereixi immediatament el cessament d'hostilitats contra els representants «per fer la seva tasca».

A més, han avançat que no dubtaran a prendre totes les mesures legals per defensar els seus drets com a comitè i «per tant de tota la plantilla de vigilants de seguretat a l'Aeroport de Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.