Setmanari d'informació local - 138 anys

Jhardi assegura que Noguera dimitirà si és imputat, «com qualsevol altre membre de l'equip de govern»

9366

La regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, ha assegurat aquest dijous que el regidor d'Urbanisme, Antoni Noguera, dimitiria per iniciativa pròpia si fos imputat, com faria «qualsevol altre membre de l'equip de govern».

«No crec que sigui necessari que ningú li demani que si és imputat es retiri. Estic segura que seria així, i no només amb Noguera sinó amb qualsevol altre membre de l'equip de Govern», ha dit.

Així s'ha expressat Jhardi preguntada per la investigació de la Fiscalia sobre els polèmics contractes al cap de campanya de MÉS, Jaume Garau, un d'ells realitzat des de l'àrea d'Urbanisme, Habitatge Digne i Model de Ciutat de Palma.

«No som el PP, no mantenim persones imputades en les institucions públiques», ha asseverat Jhardi, qui ha indicat que Noguera ha donat explicacions a la junta de govern.

Jhardi ha recordat la posició oficial sobre aquest tema manifestada per l'alcalde, José Hila, i la portaveu de l'Ajuntament, Neus Truyol. A més, ha assegurat que sempre han «col·laborat amb la Justícia» i «així continuarà sent».

Amb tot, la regidora ha admès que no poden «obviar que la Fiscalia ha obert diligències» i ha cridat a «esperar a veure com es van succeint aquestes investigacions», si bé ha recalcat que com a membre de Podem aposta «per anar un pas més enllà» i «no conformar-se amb l'estricte compliment de la legalitat».

«Treballem perquè la transparència sigui la pràctica habitual», ha conclòs Jhardi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.