Setmanari d'informació local - 138 anys

Nel Martí: «Donarem el suport necessari per garantir l’estabilitat d’un Govern d’esquerres»

9276
Nel Martí, diputat de MÉS per Menorca.

Aquest dilluns des del programa la Vila del Pingüí de la ràdio Ona Mediterrània, han entrevistat el diputat de MÉS per Menorca al Parlament, Nel Martí arran de la crisi que ha posat en perill l'estabilitat de MÉS i que ha afectat, sobretot, als socis de Menorca després de la dimissió de la Consellera de Transparència, Ruth Mateu.

En aquest sentit, el diputat de MÉS per Menorca ha expressat una «profunda» decepció cap als socis del Govern: PSIB i MÉS per Mallorca per la manera en què han gestionat aquesta crisi. Martí ha volgut deixar constància que MÉS per Menorca es desvincula totalment dels contractes que es feren al cap de campanya de MÉS per Mallorca, Jaume Garau i que els referents a l'exconsellera, Ruth Mateu, contenien algunes irregularitats que són independents a les del Govern.

Igualment, el diputat de MÉS per Menorca ha explicat que, encara que la dimissió de Mateu fos presa des de la seva «responsabilitat política», creuen que la crisi no s'ha resolt d'una manera igualitària, sinó amb un cert «desplaçament» cap a l'equip de MÉS per Menorca. En aquest sentit, Martí ha denunciat que es va resoldre la crisi «de la manera més ràpida possible perquè no afectés els socis del Govern i la que millor ha convengut al PSIB i a MÉS per Mallorca». «La crisi, en definitiva, ha acabat afectant el partit minoritari, MÉS per Menorca, que no teníem res a veure amb la campanya, ni amb els contractes que s'han duit a terme des de la vicepresidència del Govern», ha lamentat el diputat menorquí.

Així mateix, ha assenyalat que seguiran donant suport als socis de Govern, tot i que, encara s'ha de pactar quina serà aquesta nova línia de relació amb el Govern. «Que ningú del PP es posi content perquè això no afectarà el Govern», ha alertat Martí. «Donarem la màxima estabilitat per fer possible un Govern d'esquerres», ha afegit.

Podeu escoltar l'entrevista al diputat de MÉS per Menorca, Nel Martí a través del canal de la Vila del Pingüí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.