Setmanari d'informació local - 138 anys

El Palau de Congressos estarà en funcionament aquest dissabte

9210
Palau de Congressos.

El Palau de Congressos de Palma inicia la seva activitat aquest dissabte, 1 d'abril, nou anys (i tres legislatures) després que es col·loqués la primera pedra, a l'abril del 2008 quan es preveia que les obres duressin fins al 2011. Ara, ja té un total de 14 convocatòries programades al calendari d'enguany.

Les obres, que es detengueren diverses vegades, per diferents desavinences entre la constructora i les administracions s’acabaren el passat mes de febrer del 2016. El complex compta amb un total de 6.365 metres quadrats de superfície i capacitat per albergar fins a 3.100 persones i compta amb una sala magna de 970 metres quadrats. L'hotel annex disposa de 268 habitacions, bar, restaurant, spa, sales de reunions i piscina.

Per part de la companyia, i en paraules del vicepresident i conseller delegat de la companyia, Gabriel Escarrer, s'espera que sigui «el millor Palau de Congressos del Mediterrani», ja que considera que compta amb potencial per incloure a Palma entre les 50 destinacions més demandades per a congressos i convencions, en l'àmbit internacional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.