Setmanari d'informació local - 138 anys

El PI aposta per dinamitzar Palma amb hotels 'boutique'

9186

El PI s'ha mostrat en contra de limitar l'obertura d'hotels 'boutique' a Palma i ha assegurat que cal fer una aposta clara per la necessitat de conjugar un turisme de qualitat amb unes òptimes condicions de vida per als residents.

Segons han defensat en un comunicat, la formació considera que els hotels 'boutique' «en cap cas augmenten la densitat de població del barri però en canvi sí que generen llocs de treball i dinamitzen una ciutat dissenyada per als seus propis ciutadans i per als qui ens trien com a destinació turística de referència».

Així mateix, El PI Palma ha defensat el manteniment del comerç petit i tradicional, motiu pel qual es mostra a favor d'aquest tipus d'establiments, que «suposen una ajuda per mantenir el patrimoni, són dinamitzadors del sector de la restauració i dóna una personalitat i un encant propi», ha explicat el portaveu de la formació, Toni Fuster.

«Pensam que hem de ser capaços de trobar un equilibri necessari entre els habitants que viuen aquí i els turistes que ens vénen a visitar», ha afegit el portaveu.

LLOGUER TURÍSTIC

D'altra banda, el PI ha criticat que l'Ajuntament de Palma «no faci front» als problemes de la ciutat i «vulgui negar una realitat econòmica com és el lloguer turístic».

«Prohibir el lloguer turístic és el que ja va fer el PP la passada legislatura i que els grups que ara governen tant van criticar», ha afegit Fuster.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.