Setmanari d'informació local - 138 anys

March: «Els centres que segreguen no ajuden a dur a terme cap acte d'educació en el segle XXI»

8926
Col·legi concertat Llaüt situat al Parc Bit

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha defensat que estan en contra de la segregació per sexes en els centres educatius del Parc Bit tot i que ha explicat que aquest no serà el seu argument per recórrer les sentències de concertació.

En aquest sentit, el conseller ha assegurat que de la mateixa manera que acaten les sentències, també tenen dret a recórrer quan no estan d'acord amb elles. Igualment, ha admès que si el Tribunal Superior de Justícia (TSJIB) els dóna la raó, han d'assumir la responsabilitat, la pagaran i la acataran.

«L'escola concertada per a nosaltres té sentit si és un servei públic que doni resposta a les necessitats d'escolarització i els centres del Parc Bit per a nosaltres no responen a aquestes necessitats», ha manifestat March.

Sobre això, el conseller ha incidit que estan d'acord amb que els centres concertats siguin serveis públics però ha indicat que aquells que segreguen «no només no són serveis públics sinó que no ajuden a dur a terme cap acte d'educació en el segle XXI».

Igualment, ha dit que el Govern fa política educativa «de consens i acord» i ha negat que sigui «enemic» de l'escola concertada. «Mostra d'això és el decret de concertació que hem aprovat amb la taula educativa», ha defensat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.