Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi considera «lamentable i injustificada» la supressió de 60 freqüències ferroviàries diàries

8894

Proposta per les Illes Balears (El Pi) ha exigit aquest dilluns al Govern «que rectifiqui i torni a fer efectives de forma urgent totes les freqüències de tren que va suprimir divendres passat». El portaveu d’El Pi, Jaume Font, considera «lamentable i injustificada» la supressió de 60 freqüències diàries, així com l’eliminació dels trens semidirectes que uneixen Inca i sa Pobla amb Palma.

Jaume Font assegura que el Govern fa «just el contrari del que predica i ha pres, una vegada més, una decisió amb nocturnitat i traïdoria» i que es tracta «d’una forma ben estranya de defensar i potenciar el transport públic». A més a més, el portaveu d’El Pi ha recordat que l’any passat SFM va atendre més de 5 milions de passatgers, un 17,6 % més que 2015.

Des d’El Pi consideren que el Govern no pot intentar solucionar els conflictes laborals que manté amb els treballadors d’SFM provocant perjudicis als ciutadans. A més, el portaveu de l’agrupació lamenta que la falta d’informació hagi agafat per sorpresa els usuaris del servei, «com demostra la situació de desgavell, indignació i saturació que es va produir divendres passat entre els passatgers que desconeixien els canvis d’horari i la supressió de freqüències».

Finalment, Font qualifica d’incongruent que es redueixin les freqüències de tren per als ciutadans de l’illa mentre es creen noves línies de bus des de l’aeroport per als turistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.