Setmanari d'informació local - 138 anys

Els estudis superiors de Música i els de Dansa es fusionaran en una nova fundació

8852
La portaveu del Govern, Pilar Costa.

El Consell de Govern ha autoritzat a la Conselleria d'Educació i Universitat a realitzar les actuacions necessàries perquè la Fundació per al Conservatori Superior de Música i Dansa de les Balears i la Fundació per a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Balears es fusionin en una sola entitat.

Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Pilar Costa, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern. Aquesta actuació és el primer pas per unificar la gestió dels estudis artístics superiors de les Illes i pretén reordenar i racionalitzar, aquests estudis, a més de millorar l'eficiència i l'estalvi.


Fundació per als estudis superiors de música i arts escèniques

La nova entitat es denominarà Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de Balears (FESMAE- IB) i es regirà pels nous estatuts que s'han aprovat aquest divendres. Mantendrà el caràcter docent i sense ànim de lucre de fundació, creada amb la finalitat de promoure la participació privada i pública en les activitats d'interès general de naturalesa docent i cultural en els àmbits de la música i de les arts escèniques.

Entre les seves funcions fundacionals està la de gestionar els estudis superiors de música i d'arts escèniques a les Balears, promoure'ls i recolzar-los, a més de fomentar i organitzar activitats, reunions d'especialistes, cursos, seminaris i congressos relacionats amb l'àmbit dels ensenyaments que li són propis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.