Setmanari d'informació local - 138 anys

Toni Fuster serà el secretari general del PP a les Balears si Company guanya la presidència

8844

El candidat a presidir el PP a les Balears Biel Company ha anunciat aquest divendres que l'expresident regional de les Noves Generacions (NNGG) del PP Toni Fuster serà el secretari general del partit si arriba a la presidència.

Company ha destacat que es tracta d'una persona «jove però amb gran experiència» tant en l'àmbit privat com públic i ha assegurat que «coneix molt bé el partit i té moltes ganes de treballar». En aquest sentit, el candidat ha recordat que Fuster és una persona «molt coneguda» al PP perquè des de l'any 1999 està afiliat a la formació i ha tingut una sèrie de càrrecs dins el partit, com a president de les NNGG a Balears, portaveu adjunt del PP al 2009 i portaveu del PP balear de 2009 a 2011.

Igualment, Company ha destacat la seva tasca dins el sector privat i ha defensat que «quan es ve de la privada se sap com solucionar els problemes del sector».«És una persona normal i corrent, assenyada i del PP de tota la vida», ha indicat.

Respecte a l'actual secretari general del PP balear, Sebastià Sagrera, Company ha explicat que «en tot moment ha manifestat que es vol dedicar a Campos». «És un persona de present i de molt de futur al PP i tindrà el meu reconeixement sempre», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.