Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort contracta 43 joves qualificats per «donar-los l’oportunitat» de fer feina

8826
Ajuntament de Palma.

PalmaActiva ha contractat un total de 43 persones mitjançant el programa 'Joves Qualificats' que impulsa el Servei d'Ocupació de Balears (SOIB), perquè facin feina a l'Ajuntament durant nou mesos. Els joves tenen entre 18 i 29 anys i estaven inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

El batle de Palma, José Hila, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, han donat aquest dijous la benvinguda als treballadors d'aquest programa, finançat pel SOIB i pel Fons Social Europeu, i que donarà una oportunitat laboral a persones amb titulació universitària o de formació professional de grau superior o amb un títol oficialment reconegut com a equivalent o de certificat de professionalitat.

Durant la seva intervenció, José
Hila ha ressaltat que aquest equip de govern està fent «una aposta ferma per ajudar a la inserció laboral dels joves». El batle de Palma ha agraït al conseller Iago Negueruela que des del SOIB s'estiguin posant en marxa aquests programes socials, als quals s'està adherint l'Ajuntament de Palma perquè «són molt beneficiosos per a la ciutadania».

A través de 
PalmaActiva es contractaran perfils diversos (arquitectes, graduats en dret, tècnics en patrimoni, educadors socials, psicòlegs, inspectors sonomètrics...), que faran feina en Infraestructures, Participació Ciutadana, Urbanisme, Cultura, Medi ambient, Mobilitat o Igualtat.

«És una gran satisfacció donar-vos la benvinguda perquè la nostra obligació com a servei públic és generar oportunitats com les que es promouen gràcies a aquest tipus de programa», ha dit 
Negueruela. El conseller ha afegit que les Balears són la primera comunitat que implanta un programa com aquest «on es donen oportunitats laborals a joves amb titulacions superiors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.