Setmanari d'informació local - 138 anys

Acusen Bauzá de comprar seguidors a Twitter

8736

Sembla que la campanya política per assolir la presidència del PP a les Balears puja de nivell i l'ego es deixa veure a les xarxes socials. En concret, es veu la preocupació del candidat José Ramón Bauzá (22.185 seguidors) per demostrar, almanco a les xarxes, que té més seguidors que l'altre candidat, Biel Company (4.084 seguidors).

Aquest dilluns un tuitaire, partidari de Company, ha alertat sobre la possibilitat que Bauzá estigui comprant seguidors falsos a Twitter.

En el cas que Twitter s'adonàs de la irregularitat d'aquest fet, il·legal a les xarxes socials, podria suposar el tancament immediat del compte @JRBauza o, com li va passar a Mariano Rajoy, l'eliminació de tots els seguidors falsos. Segons aquesta ferramenta online es podria tractar de quasi 6.000 seguidors.

La compravenda de seguidors a Twitter és una pràctica habitual en alguns àmbits del màrqueting digital que fa servir com a mercaderia comptes falsos administrats per programes que poden replicar-se per milers. Per a dur-ho a terme hi ha diferents tarifes en funció del volum de seguidors i de la suposada aparença real d'aquests comptes. Com més antiguitat, seguidors o activitat mostrin aquests perfils, més cars es paguen. Tot fa pensar que, d'haver-ho fet, Bauzá ha invertit pocs doblers en aquesta qüestió ja que els seus nous 'seguidors' no demostren cap activitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.