Setmanari d'informació local - 138 anys

Set biblioteques de Palma convoquen la 3a edició del concurs de microrelats

8728
Concurs de microrelats.

Set biblioteques de Palma han convocat la tercera edició del concurs de microrelats per a joves d'entre 12 i 18 anys amb la finalitat de fomentar l'interès per l'escriptura.

Segons ha indicat l'Ajuntament de Palma, aquest dilluns s'ha obert el termini per presentar els textos, que han de transcórrer a Palma i tenir una extensió màxima de 400 paraules. Les biblioteques participants són les de Son Cànaves, Son Ferriol, Son Ximelis, Son Gotleu, Son Cladera, Son Sardina i el Coll d'en Rabassa.

La temàtica és lliure i les propostes, que han de ser originals i inèdites, poden ser en castellà o en català i s'han d'enviar per mail a una de les biblioteques participants. El concurs divideix els participants en dues categories: una per a joves d'entre 12 i 14 anys i una altra, d'entre 15 i 18 anys. El primer premi de cada categoria serà un llibre electrònic i el segon, un xec per a llibres per als segons.

La iniciativa va néixer fa dos anys de la mà de la biblioteca del Son Cladera i dels IES Son Rullán i Juníper Serra, amb una «participació discreta» però que va augmentar significativament el segon any, on es presentaren 57 relats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.