Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba a Palma el primer centre integral de cafè d’Europa

8664
Nou espai Arabay a Palma. | Redacció dBalears

Arabay Coffee, Roasters since 1952, ha presentat aquest dijous 9 de març la seva nova tenda a Palma. L’espai, situat al carrer Sindicat, 5 (antic edifici Müller), es defineix com «el primer centre expert en cafè del continent» i obrirà de dilluns a divendres, de 8 a 21 hores.

Aquest projecte innovador està format per tres espais en una mateixa localització. A la planta -1, anomenada Coffe Academy, es pot trobar la seva escola de formació on disposen de cursos amb títols certificats SCAE que proporcionaran tots els coneixements necessaris i actualitzats per convertir-se en un expert en la matèria. A més, ofereixen formació homologada per baristas (cambrers especialitzats), torradors i de latteart. En aquest espai també es duran a terme tasts i degustacions dirigides al gran públic.
La planta 0, el Coffee House, compta amb la màquina de cafè Opera, considerada la millor del mercat. El bar ofereix cinc molins amb diferents varietats: cafè de la setmana, cafè blend, cafè descafeïnat, cafè de filtre i cafè personalitzat. Al local també es podran degustar pambolis, amanides i diferents tipus de te.
Finalment, al primer pis, es situa la Coffee Store; una tenda de cafès i complements per a ús domèstic i professional, amb més d’una vintena de cafès aràbics diferents. Arabay Coffee ofereix un producte artesà, de qualitat, variat i fet a Mallorca, acompanyat d'un servei d'atenció al client compost per experts en la matèria. A més, dóna l'oportunitat al client de crear el seu cafè personalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.