Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fiscalia demana presó provisional sense fiança per a Cursach i Sbert

8444
Europa Press

El ministeri fiscal ha sol·licitat aquest divendres presó provisional sense fiança per a l'empresari Bartolomeu Cursach i el seu directiu, Bartolomeu Sbert. Per a Antoni Bergas, un altre dels seus directius, ha demanat llibertat amb mesures. Els tres varen ser detinguts dimarts passat per la Policia Nacional pel cas de presumpta corrupció a la Policia Local de Palma.

Els arrestats, que han passat gairebé el màxim de temps legal -72 hores- als calabossos policials, s'han acollit al seu dret a no declarar aquest divendres, després d'haver passat a disposició judicial.

Tots tres han arribat als jutjats de Via Alemanya passades les 09.00 hores d'aquest matí. Al seu despatx, Penalva s'ha reunit amb els fiscals anticorrupció Miguel Ángel Subirán i Juan Carrau, que porten també aquest cas.

En concret, Sbert és el director general del grup Cursach Ocio i Bergas, que va ser inspector de la Policia Local de Palma, és el director de relacions institucionals de la companyia. En el cas de Bergas, haurà de comparèixer cada dilluns davant els jutjats i se li ha prohibit acostar-se als edificis municipals, com l'Ajuntament o la seu de la Policia Local.

Cursach, Sbert i Bergas varen ser arrestats dimarts en una operació a la Platja de Palma, en què va participar el grup de la Policia Judicial del Cos Nacional de Policia. La causa, que en gran part està encara sota secret de sumari, està centrada en la presumpta trama de corrupció ordida dins de la Policia Local en forma d'extorsions a empresaris i realització de favors.

Les principals marques d'aquest grup són: Hotel BH Mallorca, BCM Hotel, BCM, Tito's, Pachá, Megapark, Megarena, Paradies, Asadito, Linos,Wurstkonig, 800º celsius Steak House, Megasport i Megahealth.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.