Setmanari d'informació local - 138 anys

Xurí: «És inassumible que des de Madrid puguin actuar i decidir de manera unilateral»

8346
Europa Press

Esquerra Republicana ha denunciat aquest dilluns que tant Aena com l'Estat espanyol estan tractant les Balears «com si fossin un souvenir» en pretendre ampliar la capacitat aeroportuària un 21 per cent «sense que ningú hagi demanat als mallorquins què pensen».

El president de la formació, Mateu Matas, Xurí, ha manifestat que mentre a les Balears s'inicia un debat sobre el model turístic per la saturació que es pateix, l'Estat espanyol «segueix xuclant el pit per treure més beneficis de l'Aeroport de Son Sant Joan».

«No ens cansarem de demanar la gestió aeroportuària. Hem de tenir poder de decisió sobre la porta d'entrada a les illes. És inassumible que des de Madrid puguin actuar i decidir, de manera unilateral, sense que puguem dir res», ha criticat.

Segons ha indicat Esquerra Republicana en un comunicat, l'entitat sol·licita que Aena rectifiqui en el seu propòsit i que tingui en compte al Govern i al Consell de Mallorca en la presa de decisions. Així mateix, també han demanat al Govern i al Consell que «no esquivin el conflicte real de la saturació turística, i que qüestionin el model amb valentia política».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.