Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Complirem amb la Llei de Funció Pública que és molt clara pel que fa als requisits del català»

8344

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat aquest dilluns que compliran amb «la Llei de Funció Pública que és molt clara pel que fa als requisits del català» i que s'aplicarà a totes les Conselleries i en tots els àmbits.

«Venim treballant en aquesta línia, que és en la qual hem treballat tota la legislatura», ha explicat Armengol en la presentació del nou projecte de remodelació de Son Dureta en ser preguntada per la possible exoneració del requisit del català en el Servei de Salut de les Illes Balears (Ib-Salut).

Amb tot, Armengol ha precisat que el projecte de decret d'exigència del coneixement de la llengua catalana «està en fase d'al·legacions», per tant, segons ha dit «s'estudiaran totes les al·legacions i serà discutit en el si del Govern».

Cap assenyalar que MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca s'han mostrat en desacord amb la moratòria de dos anys que figura en el projecte de decret d'exigència i que permetria que el personal sanitari no hagués d'acreditar el català fins a finals de la legislatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.