Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià i el Consell reactiven el servei de prevenció i extinció d’incendis

8248
Calvià i el Consell reactiven el servei de prevenció i extinció d’incendis.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, han signat aquest dimecres el conveni pel qual es reactiva el Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament.

D'aquesta manera, s'encomana la gestió d'aquest servei del consistori calvianer a la institució insular, de manera que l'Ajuntament col·laborarà econòmicament per mantenir el cost del servei de Bombers que suporta el Consell.

Segons ha indicat el Consell, aquesta aportació serà de 315.000 euros anuals. El president del Consell, Miquel Ensenyat ha apuntat que amb aquest conveni millorarà el servei que els Bombers de Mallorca presten a Calvià, així com el temps de resposta davant una emergència.

Per la seva banda,
el batle Alfonso Rodríguez ha manifestat que amb la signatura «es normalitza la relació entre l'Ajuntament de Calvià i el Consell quant a la prestació del servei de bombers en el nostre municipi».

C
essió d’ús dels terrenys del parc de Calvià

D'altra banda, el conseller de Desenvolupament Local del Consell, Joan Font, i
el batle  Alfonso Rodríguez han renovat el conveni de cessió de l'ús del solar, de propietat municipal i situat en el terme municipal de Calvià, sobre el qual el Consell va dur a terme la construcció i posada en funcionament de l'actual parc de bombers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.