Setmanari d'informació local - 138 anys

Oliver: «El PP del passat de Matas i Bauzá és actual, tant que Bauzá torna a ser candidat»

8180
Europa Press

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari del PSIB, Bel Oliver, ha tornat a exigir aquest dilluns al PP Balears que «demani perdó» per l'espoli a les institucions, després de conèixer divendres passat la sentència del cas Nóos.

En roda de premsa al Parlament, Oliver ha lamentat que el que ha passat en el cas Nóos «no és una cosa puntual, plou sobre mullat» ja que «encara queda pendent el cas Palma Arena, les subvencions electorals no declarades» i altres tantes «sospites que mereixen que el PP surti i demani perdó públicament».

Segons la portaveu, la sentència del cas Nóos és «un cop brutal contra el PP» ja que a part de l'expresident del Govern Jaume Matas «hi ha moltíssimes altres persones condemnades per delictes provats que formaven part del seu govern».

En aquest sentit, la portaveu adjunta del PSIB ha descrit un PP «ancorat en el passat» que «no ha estat capaç de sortir i demanar perdó per aquest espoli sistemàtic». «No és una qüestió per a res puntual, plou sobre mullat», ha lamentat Oliver, que ha assegurat que «el PP del passat de Matas i Bauzá és actual, tant que Bauzá torna a ser candidat a president».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.