Setmanari d'informació local - 138 anys

Oltra: «Espere que els diners saquejats de la branca valenciana tornen a les arques públiques»

8092

La vicepresidenta i portaveu del Consell de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que encara que la sentència pel cas Nóos hagi absolt l'exvicealcalde de València, Alfonso Grau. i els altres ex alts càrrecs valencians jutjats, espera que els diners saquejats tornin als ciutadans del País Valencià.

En la roda de premsa posterior al ple del Consell, Oltra s'ha ponunciat sobre «un cas en què es va saquejar els diners públics de manera il·legal per al guany de les persones que han estat condemnades i que estan vinculades en la part política al PP».

«És greu la situació de corrupció política vinculada al PP que hem viscut, en què plebeus i aristòcrates ens han saquejat», ha dit i ha afegit que no sap en quines condicions s'han fixat les indemnitzacions en la resolució de l'Audiència de les Balears, per tant desconeix si correspon la devolució de diners o no.

En tot cas, confia «que els diners saquejats de la branca valenciana tornin a les arques públiques, encara que no s'hagi condemnat els polítics que en un principi es pensava que podien haver afavorit el saqueig, ja que perquè Urdangarin ho fes hi havia polítics que li facilitaven el saqueig».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.