Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «Madrid vol fer negoci a costa dels ciutadans de les Illes Balears»

8000
Twitter @F_Armengol

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha fet al·lusió a l'afany del Govern espanyol per fer negoci a costa dels ciutadans de les Illes Balears en referència a la problemàtica amb les dessalinitzadores d'Eivissa i Menorca.

Aquesta afirmació ha estat en resposta a la portaveu del Partit Popular, Margalida Prohens, qui li ha demanat pel sobrecost de 43 milions d'euros de les dessalinitzadores: «43 milions d'euros és el preu de la supèrbia d'un Govern que una foto i un titular tot ho valen. Ningú no dubta de la necessitat de les dessalinitzadores. Però, de veritat és defensar els interessos de les Balears assumir un sobrecost de 43 milions d'euros?».

Armengol ha fet referència a «la sequera» que s'han trobat deguda a la gestió de l'anterior govern del Partit Popular a les Balears. A més, ha explicat que el Ministeri «havia de fer les dessalinitzadores de Ciutadella i Santa Eulàlia; les havia de construir, les havia de connectar i les havia de donar a la Comunitat Autònoma. Nosaltres ens havíem de comprometre a comprar l'aigua dessalada a un preu determinat».

La presidenta del Govern ha fet un repàs per l'època de Company i Bauzá per explicar com ha estat la relació amb el Govern espanyol respecte a aquesta tema i ha acabat concloent que, després que el Ministeri decidís «rescatar les concessionàries de les dessalinitzadores, ara el Ministeri decideix demanar-nos 43 milions d'euros, o sigui, tot el cost de tot».

Finalment, Armengol ha criticat que Prohens es posi al costat de Madrid «ara que vol fer negoci a costa dels ciutadans de les Illes Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.