Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern obre deu expedients sancionadors a empreses de lloguer de cotxes

7996

El vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, ha anunciat en el ple d'aquest dimarts que durant el 2016 el Govern ha obert deu expedients sancionadors a empreses de lloguer de cotxes després de dur a terme una campanya d'inspecció.

Barceló ha contestat així al diputat d'El Pi, Josep Melià, qui ha demanat per l'aprovació del règim sancionador davant l'incompliment del lloguer de cotxes de donar d'alta la seva activitat.

«Les actes d'inspecció han estat 50 i els expedients sancionadors han estat 10. A més, 135 empreses s'han apuntat al registre», ha dit Barceló. 

Així mateix, Barceló ha reconegut que el règim sancionador que existeix actualment no és suficient i ha indicat que s'està treballant per modificar-lo.

Melià ha criticat que veuen poca implicació de la Conselleria: «Volem que la Conselleria s'impliqui. Hem llegit que en 2017 Mallorca afrontarà un altre estiu amb saturació de cotxes. Cal ser més clars i contundents en la lluita».

Finalment, Barceló ha manifestat que, per primer pic, s'ha realitzat una campanya d'inspecció. «En 2015 i 2014 hi va haver zero inspeccions, zero expedients i zero de tot. El Govern ha fet una feina que no s'havia fet mai».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.