Setmanari d'informació local - 138 anys

Picornell: «Som republicà però sé que no som una autoritat republicana»

7972

El diputat de Podem i candidat a presidir el Parlament, Baltasar Picornell, ha agraït aquest dilluns tot el suport que està rebent de la ciutadania i ha explicat que allò que vol fer és començar a convertir el Parlament en un parlament del segle XXI.

En ser preguntat sobre les crítiques que ha rebut darrerament, ha explicat que la seva imatge correspon a una persona normal i corrent i ha remarcat que no cal disfressar-se per ser correcte. «Nosaltres vàrem entrar aquí per fer una política diferent. Entràrem per demostrar que un ciutadà normal i corrent pot estar en els càrrecs polítics. No creiem en la professionalització de la política».

Sobre les declaracions de Margalida Prohens sobre que serà un president del Parlament vigilat i controlat, Picornell ha afirmat que confia plenament en el seu grup i se sent acollit per la ciutadania. A més, ha incidit en el fet que si «segueixes el Reglament del Parlament no hi ha cap problema».

També ha estat preguntat per la seva ideologia pel que fa a la monarquia i Picornell ha assegurat que tot i ser republicà considera que amb aquest càrrec representarà a tota la ciutadania de les Illes Balears i, per tant, es reunirà quan calgui amb la Casa Reial.

Per la seva banda, Alberto Jarabo ha assenyalat que consideren Balti Picornell «un representant del poble i les seves garanties són molt diferents amb les quals el Partit Popular ha actuat en aquesta Cambra i en els governs d’aquesta Comunitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.