Setmanari d'informació local - 138 anys

Un militant antifeixista mallorquí és jutjat per defensar-se d'un atac feixista

7926
'Kurdo Libertad'.

Aquest passat dijous han jutjat un militant antifeixista mallorquí per haver-se defensat d'una agressió per part d'un reconegut neonazi durant un concert de Taverners al bar Riu Dolç de Palma ara fa quatre anys.

L'agressor va interrompre el concert alçant el braç, en gest feixista, i es dirigí cap a la víctima, qui en defensa pròpia es va veure obligat a defensar-se. Amb tot, el militant antifeixista, més conegut com a 'Kurdo' ha estat citat a judici i s'enfronta a una pena de 3 anys de presó, mentre que a l'agressor cap.

Segons han informat altres mitjans, no és la primera vegada que Kurdo és jutjat per haver-se enfrontat a atacs de feixistes, el darrer pic fou per part d'un membre del grup extremista 'Supporters Mallorca'.

«El meu únic delicte ha estat defensar-me d'una agressió feixista. A causa de la meva reincidència la probabilitat d'entrada a presó era molt alta. En aquestes circumstàncies s'ha arribat a un acord amb totes les parts, en el qual m'he vist forçat a declarar-me culpable d'haver infligit una sèrie de lesions a la «pobre víctima», evitant l'entrada a presó de forma momentània», ha assegurat l'encausat després del judici.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.