Setmanari d'informació local - 138 anys

Folk ara!, el cicle de conferències sobre cultura folk, art i disseny

7922

L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística organitza el cicle de conferències Folk ara! (incloses dins el Palma Folk), que tractarà sobre 'La influència de la cultura folk a l’art i disseny actuals'.

Aquest cicle de conferències té com a objectiu reflexionar sobre les connexions actuals de la tradició en àmbits com el disseny, la literatura, l’art i la moda, i tendrà lloc al Teatre Mar i Terra de Palma. Obrirà el cicle, el dijous 16 de febrer, la conversa 'De la lletra folk a la tipografia d’ara', a càrrec del tipògraf Damià Rotger.

El dijous 16 de març serà el torn de 'La balada de Bob Xurí i Mateu Dylan' que desgranarà Jaume Guiscafré i presentarà Jesús Revelles. La xerrada versarà sobre les dinàmiques per mitjà de les quals la tradició esdevé reflexiva i els processos que condueixen de la literatura folklòrica a la literatura folk.

El dijous 20 d’abril, el comissari d’exposicions David Armengol parlarà sobre 'L’actitud del bard: sobre música folk i art contemporani', una conversa centrada en les connexions entre el folk i la pràctica artística a través d’artistes centrats de forma especial en el so, la performativitat i la condició narrativa de l’art.

Per últim, el dijous 11 de maig, el dissenyador de moda Sebastià Pons dialogarà amb la gestora cultural Tina Codina sobre 'La tradició per l’evolució: la moda actual i les connexions amb el passat'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.