Setmanari d'informació local - 138 anys

Sis nuclis urbans del Llevant tendran connexió directa amb l’aeroport

7908
Sis nuclis urbans del Llevant tendran connexió directa amb l’aeroport.

Sis nuclis urbans del Llevant tendran connexió directa diària amb l'aeroport de Palma gràcies al nou servei d'autobús TIB, segons ha informat aquest dijous el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons.

Pons ha presentat la segona nova línia d'autobús regular de viatgers que  connecta l'aeroport de Palma amb la zona de Llevant i el traçat de la qual té previst passar per Cala Bona, Cala Millor, sa Coma, 
s'Illot, Porto Crist i Manacor.

El conseller, qui ha explicat el projecte a entitats locals,
batles dels municipis i sector turístic de la zona, ha indicat que el servei d'autobús TIB tendrà 14 freqüències diàries en cada sentit de dilluns a divendres durant aquest estiu. La planificació de la línia preveu un primer servei des de Cala Bona que arribaria abans de les 07.00 hores a l'aeroport i un últim servei des de l'aeroport després de les 22.00 hores.

Aumasa serà l'empresa que s'encarregui de la línia Cala Bona/Cala Millor-Manacor-Aeroport, i que actualment té la concessió de les línies de Llevant. En total està programat que quatre autobusos, d'una capacitat màxima de 55 persones amb maletes, facin el servei diari, més un autobús addicional en cas de reforçar el servei. La despesa de la nova línia és assumida per l'empresa operadora amb el sistema de compte i risc.

La nova línia regular d'autobús no només suposarà un enllaç directe cap a l'aeroport i les zones turístiques i de l'interior del Llevant, sinó també alliberar de places les altres línies d'autobusos 
TIB que connecten aquestes zones turístiques amb l'estació intermodal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.