Setmanari d'informació local - 138 anys

Valtonyc: «Això és un atac en contra dels drets de tot ciutadà»

7852

Aquest dimecres jutgen a l'Audiència Nacional de Madrid el cantant de rap mallorquí Josep Miquel Arenas, més conegut com a Valtonyc, qui ha estat novament acusat d'apologia al terrorisme i injúries a la corona espanyola per les lletres de les seves cançons.

El fiscal demana tres anys i vuit mesos de presó a més d'una fiança de 4.000 euros al cantant mallorquí. Com s'ha sabut, aquest mateix dimecres el cantant podria entrar a la presó.

La petició del fiscal ha suscitat reaccions contràries entre els seguidors del raper, així com arreu de les xarxes socials. Igualment, Valtonyc ha rebut el suport per part de la majoria de col·lectius mallorquins.

El cantant ja fou detingut l'agost del 2012 per la policia espanyola, també acusat d'ultratge a la bandera i injúries a la corona. El raper de sa Pobla fou acusat per incloure en les seves cançons missatges contra Jorge Campos i el Círculo Balear, així com alguns dirigents del PP i la corona espanyola.

Des del programa La Vila del Pingüí, d'Ona Mediterrània, han pogut parlar amb Valtonyc minuts abans d'entrar a l'Audiència i aquestes han estat les seves declaracions: 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.