Setmanari d'informació local - 138 anys

Prop de 3.000 persones demanen al Govern que no retiri el descompte del Tren de Sóller

7844
Prop de 3.000 persones demanen al Govern que no retiri el descompte del Tren de Sóller.

Prop de 3.000 persones han signat en menys de 48 hores una petició per instar al Govern a que no retiri el descompte a residents de les Balears del tren de Sóller.

En la petició, realitzada a través de la plataforma '
Change.org', s'explica que l'eliminació del descompte es deu a una denúncia interposada per un turista que va al·legar a la Unió Europea un acte de «discriminació».

La Comissió Europea ha sol·licitat al Govern que retiri aquest descompte posat que suposa un «tracte desigual» per als potencials usuaris del transport.

D'aquesta manera, el bitllet senzill Palma-Sóller, que actualment té un preu per a residents de set euros, passarà a costar 16 euros per tots aquells que utilitzin el tren a partir del mes d'abril.

E
l Govern demana «tranquil·litat»

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha transmès aquest dilluns un missatge de «tranquil·litat» i ha assegurat que no perillen descomptes de resident en matèria de mobilitat després de la decisió de la Unió Europea sobre les tarifes del tren de Sóller.

Segons Pons, el tren de Sóller té un «component turístic elevat» i aquest criteri no té «la mateixa força» en el cas de descompte de resident per a viatges o per a la xarxa de transport públic de les Illes (
TIB).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.