Setmanari d'informació local - 138 anys

370 al·legacions a la Llei de Lloguer Turístic

7832

El vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, ha indicat que s'han presentat un total de 370 al·legacions a l'avantprojecte de la Llei de Lloguer turístic.

D'aquestes 370, 20 han estat presentades per l'Administració, 40 per entitats, 16 per particulars i 294 a través del correu electrònic.

Biel Barceló ha assegurat que és molt difícil «contentar» a tots ja que les al·legacions presentades van per camins diferents; uns aposten per la lliberació i uns altres per tot el contrari.

Per la seva banda, el diputat de El Pi, Josep Melià, ha manifestat que la normativa no és «jurídicament viable» ja que «no és compatible amb la Llei d'Arrendaments Urbans ni amb la Llei de Propietat». A més, ha criticat que els ajuntaments haurien de tenir un paper protagonista.

Barceló ha declarat que el Govern ha de tenir en compte molts factors i que estudiaran totes les propostes. Per últim, ha recordat que els objectius principals de la Llei són posar en ordre el lloguer turístic i garantir l'accés a la vivenda a la ciutadania de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.