Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens a Armengol: «Vostè segueix preferint els antisistema que viuen del sistema»

7828
Arxiu Ultima Hora

La portaveu del Partit Popular al Parlament, Margalida Prohens, ha defensat la qüestió presentada pel seu grup on demanaven per la 'Crisi institucional al Parlament de les Illes Balears': «Fa catorze dies que l'absència d'una presidenta o president deixen en evidència les misèries d'aquest pacte que no és pacte i d'aquest Govern que vostè presideix però no governa».

Així s'ha referit Prohens a la presidenta del Govern, Francina Armengol, a qui acusa de no voler «agafar el timó d'aquesta crisi fins que no li ha rebentat».

Armengol ha mantingut que aquesta crisi que suposa no tenir encara president del Parlament no ha afectat ni al seu Partit ni al Pacte de Govern. A més, ha contestat directament a Prohens: «Jo entenc que vostè de pactes no en sap i de diàleg poquet».

La portaveu del PP ha qüestionat el «canvi» d'opinió dels partits del Pacte en referència al candidat proposat per Podem, Baltasar Picornell: «Fins fa unes hores, el senyor Picornell no servia i de sobte ara és vàlid. Ni paritat ni preparació, ni estabilitat. Tot és sacrificable. Tot val».

Prohens ha finalitzat amb la seva proposta, com va anunciar aquest dilluns, presentant per a presidenta del Parlament una «dona preparada, amb un bon currículum, que coneix l'administració, funcionària de carrera, la senyora Núria Riera».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.