Setmanari d'informació local - 138 anys

Bet Palou és la primera cap de Colla dels Castellers de Mallorca

7800
Castellers de Mallorca.

Els Castellers de Mallorca tendran, per primera vegada en més de 20 anys d'història, una dona al capdavant. Es tracta de Bet Palou, de 22 anys, qui aquest passat dissabte va ser ratificada per l'assemblea com a nova cap de colla dels Castellers de la Colla de Palma, segons han informat fonts de l'Última Hora.

«Després de molts anys formant part d'aquest món, vaig veure la possibilitat de presentar una candidatura sòlida formada per gent jove que fa molt temps que fa castells, que està motivada i té temps per invertir en el grup, així com una enorme il·lusió per tirar endavant i modernitzar la forma de fer en alguns aspectes del mateix», explica la cap de colla palmesana.

«Els objectius principals plantejats són recuperar a aquella gent que, per alguna raó, ha deixat de participar en la colla. També volem dinamitzar els assajos i fer-los més participatius. Finalment volem recuperar alguns castells estrella que els Castellers de Mallorca teníem per bandera, com poden ser les estructures aixecades per sota i els pilars».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.